Vizioni

BASHKIMI sh.p.k operon në tregun e ndërtimit që nga viti 1996. Gjatë këtij aktiviteti shoqëria ka pasur
prioritete të ndryshme brënda kësaj fushe duke filluar nga rikonstruksionet e godinave të ndryshme si
shkolla, reparte ushtarake, godina qeveritare etj deri në ngritjen e godinave te banimit apo rezidencave
të banimit si dhe ambjenteve tregtare.

Duke e vënë klientin në qendër të zhvillimit të kompanisë ne synojmë: “Të jemi kompania me
besueshmëri më të lartë në treg”.

Learn more

prioritet

Nga viti 2003 e ne vashdim prioritet i kompanisë ka qënë ndërtimi i rezidencave të banimit duke kthyer
në klientë të shoqërisë tonë familjet e thjeshta shqipëtare të cilat na besojnë ne investimin me të
rëndesishëm të jetës së tyre atë të blerjes së një apartament banimi.
Kompania jone eshte e specializuar ne keto punime :
1.Punime Armature (Karpanteri)
2.Punime Hekuri
3.Punime Murature
4.Punime Rifiniturash (suvatime,shtrime dhe veshje pllakash,lyerje)
5.Punime Gipsi,, etj.

Learn more

vlera

Me nje eksperinece të madhe mbi supe e kemi bazuar punen tonë në tre prioritete te cilat i kemi kthyer në vlera të shoqërisë tonë:

  • Fleksibiliteti – Duke i kushtuar rëndesinë e duhur klientit kemi arritur të përshtasim produktin tonë në një funksionalitet të plotë me kërkesat e tij.
  • Cilësia – Eksperienca e gjatë e marrdhenieve me klientet na ka treguar se besueshmeria lind nga cilësia. Feedback-et e marrë nga klientët tanë në momentin e dorëzimit të celsave të apartamentit ka qënë mjaft e lartë, për këtë jemi krenar.
  • Korrektesia – Besimi krijohet me eksperiencen ndër vite në ato raste kur korrektësia me afatet e dorëzimit është maksimale.
Learn more

Apartamente ne shitje ne Tirane. Te ndertuara ne vitin 2014 me standarte shume te larta ndertimi. Sunny living, eshte nje kompleks i ri apartamentesh prane Misto Mame.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.